Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας: Σε… ρυθμό ρελαντί η “τεσσάρα” του Ηρακλή (VIDEO)

01.12.2015 | 21:32
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πήρε φόρα ο Γηραιός και μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, επικράτησε εντός έδρας και της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Κύπελλο με το εμφατικό 4-0.

Ο Ηρακλής επικράτησε εντός έδρας της Aναγέννησης Καρδίτσας με 4-0, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Καρασαλίδης στο 24′, ενώ ο Χαντί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 52′ με δυνατό σουτ.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αντικατέστησε στο 73′ τον Λουκίνα με τον Περόνε και ο Αργεντινός κατάφερε στο διάστημα που αγωνίστηκε να σημειώσει δύο ακόμα γκολ. Στο 85′ έκανε το 3-0 με ωραίο πλασέ, ενώ ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ζαμπάζης, Ιντζόγλου (67′ Στάμου), Κυριακίδης (78′ Πουρτουλίδης), Λουκίνας (73′ Περόνε), Τσιλιανίδης, Χαντί.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Τζάνης, Γκόλιας (70′ Στάμος), Σάββας, Ρούσσης, Μοσχάκης, Ακασού, Κοντός (78′ Μπιτέλης), Μαυριάς, Τσίτας, Σκαθαρούδης.

Οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο

Αχαρναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0

Βαθμολογία

Ηρακλής 4
ΠΑΣ Γιάννινα 4
Αχαρναϊκός 3
Αναγέννηση Καρδίτσας 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version