Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας: Τα βρίσκουν Κοντονής και ΕΠΟ, αλλά…

12.05.2016 | 22:03
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΕΠΟ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σταύρο Κοντονή για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη 17 Μαΐου με βοηθούς από το τιμ του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει κάνει υποχωρήσεις και εμφανίζεται συζητήσιμη στο ενδεχόμενο να αντικατασταθούν οι Αλεξέας και Πετρόπουλος με τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της στάσης της ΕΠΟ φαίνεται πως έχει παίξει η FIFA, η οποία στηρίζει την άποψη του Σταύρου Κοντονή πως πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Ακόμα πάντως και αν η ΕΠΟ και ο Σταύρος Κοντονής τα βρουν, δεν σημαίνει πώς θα έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια για να διεξαχθεί ο τελικός την Τρίτη. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να βρεθεί λύση με το πρόγραμμα των πλέι-οφ αλλά και τη NOVA.

Η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να αγωνιστεί το Σάββατο με τον Πανιώνιο, ενώ δεν γίνεται να αγωνιστεί την Κυριακή, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς την Τρίτη θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Η Super League ψάχνει να βρει ημερομηνίες για τον αγώνα της Ένωσης με τον Ιστορικό, με την ΕΠΟ να είναι διατεθειμένη να μην ορίσει διαιτητές για τον παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version