Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας: “Υποχώρησε” η ΕΠΟ και άλλαξε τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου

13.05.2016 | 14:43
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Κρίσιμο βήμα για την πραγματοποίηση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Τρίτη έγινε από την ΕΠΟ, καθώς προχώρησε στην αντικατάσταση των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου, ζήτημα το οποίο είχε… προκαλέσει την αναβολή της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Μαΐου.

Μετά και από τις πιέσεις της FIFA, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αντικατέστησε τους Αλεξέα, Πετρόπουλο με τους Ευθυμιάδη, Κωσταρά, οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Επίσης, ο Τρύφων Πετρόπουλος τοποθετήθηκε ως τέταρτος διαιτητής αντί του Τουμπακάρη και η ΕΠΟ διατήρησε ως επιπρόσθετους τους Κουκουλάκη και Αρετόπουλο, καθώς και τον παρατηρητή Γκρούτση, ο οποίος δεν είναι καν διεθνής.

Συνεπώς, το εμπόδιο των όρων διεξαγωγής του αγώνα ξεπερνιέται και πρέπει να γίνει το ίδιο και με αυτό του προγράμματος των πλέι οφ, ώστε να γίνει το παιχνίδι την προσεχή Τρίτη. Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί στην αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος για την 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Superleague που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί για την Κυριακή. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version