Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχουμε και τα γούρια μας» είπε για τον τελικό του Ολυμπιακού στο Conference League

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχουμε και τα γούρια μας» είπε για τον τελικό του Ολυμπιακού στο Conference League
Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, με την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και της Euroleague από τον Παναθηναϊκό, όπως και στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση κατά της οπαδικής βίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως κράτησε τα… γούρια κι έτσι δεν πήγε στον τελικό του Ολυμπιακού στο Conference League, όπως και στα προηγούμενα ματς της ομάδας στη διοργάνωση ενώ δήλωσε πως είναι χαρούμενος σαν φίλαθλος και πρωθυπουργός, μετά την επιτυχία των Πειραιωτών στη διοργάνωση της UEFA και του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Παράλληλα, τόνισε ότι στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας δεν άνοιξε ρουθούνι, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση κατά της οπαδικής βίας.

Επέλεξα να δω τον τελικό στην τηλεόρασή μου, δεν πήγα σε κανένα ματς, έχουμε και τα γούρια μας, έκανα το ίδιο που έκανα σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

Είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στην κορυφή της Ευρώπης, χαίρομαι ως φίλαθλος αλλά και ως πρωθυπουργός γιατί διοργανώσαμε τελικό στην Αθήνα και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Το Δεκέμβριο πήραμε δύσκολες αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, κλείσαμε τα γήπεδα, είπαμε ως εδώ. Αυτό είναι Ευρώπη, να μπορείς να πηγαίνεις στο γήπεδο με τα παιδιά σου χωρίς φόβο” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις