Site icon NewsIT

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι είδαν την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

28.07.2024 | 15:12
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι είδαν την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι βρέθηκαν στο “Suzanne Lenglen” και είδαν από κοντά την σαρωτική πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς (2-0 σετ), στην πρεμιέρα της στο μονό των γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, μια αναμέτρηση την οποία παρακολούθησαν από κοντά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο τηλεοπτικός φακός βρήκε τον Έλληνα πρωθυπουργό με τη σύζυγό του στις εξέδρες του “Suzanne Lenglen”, με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι να κρατάει στα χέρια της μια ελληνική σημαία. Να αναφέρουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο.

«Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε, αλλά πόσο καλά είμαστε όταν είμαστε μαζί, αλλά και όταν είμαστε μακριά» και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και που έχω έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και δεν μου έχει πει ποτέ ”πού πάς;” ”πού ταξιδεύεις;”.

Με σπρώχνει να προχωρήσω και να γίνω καλύτερη». Μάλιστα αποκάλυψε ότι εκείνος είναι ο πρώτος άνθρωπος που μιλάει όταν τελειώνει έναν σημαντικό αγώνα. «Είναι πάντα το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Πρώτα μιλάω με τον Κωσταντίνο και μετά με τη μητέρα μου” είχε αναφέρει η Μαρία Σάκκαρη -μιλώντας για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη- στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι βρέθηκαν το Σάββατο (27.07.2024) στον προκριματικό του Λευτέρη Πετρούνια και είδαν τον Έλληνα πρωταθλητή να προκρίνεται στον τελικό των κρίκων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version