Site icon NewsIT

Λαμία – Athens Kallithea 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Super League

14.09.2024 | 19:58
Λαμία – Athens Kallithea 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Super League

SUPER LEAGUE 2024-2025 / ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Λαμία και η Athens Kallithea έμειναν στο 0-0, στο παιχνίδι που «άνοιξε» την αυλαία για την 4η αγωνιστική της Super League, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα πόντο.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Λαμία και Athens Kallithea ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν δοκάρι με τον Ματιέ Βαλμπουενά στο 86΄.

Οι 2 προπονητές επέλεξαν ίδια διάταξη για τις ομάδες τους και συγκεκριμένα το 3-5-2, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει λιγοστές φάσεις. Άλλωστε ο προσανατολισμός και από την Λαμία και από την Athens Kallithea ήταν να μείνει το 0 στην άμυνα, κάτι που εν τέλη έγινε. 

Με αυτό τον τρόπο το 0-0 έμεινε αμετάβλητο έως το τέλος του 90λεπτου, με τις 2 ομάδες να μοιράζονται από 1 πόντο. 

Πλέον η γηπεδούχος Λαμία έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά της η Athens Kallithea τους 3.

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Σάντμπεργκ (81΄Γκοτζαμανίδης), Ρινγκ (68΄Σαραμαντάς), Κορνέζος, Ραντόνια, Νούνιες, Μέκιτς (69΄Δοϊρανλής), Μπίκοβ (69΄Ενρίκεζ), Βλαχομήτρος, Γκουίντο (53΄Φουρτάδο).

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης, Σοϊρί, Πασαλίδης, Μιρέν, Μότοκ, Μερκάτι (70΄Ματίγια), Μτιμπά, Μουτίνιο (70΄Βαλμπουενά), Ντεμέτριους (84΄Λουκίνας), Ουλντρίκις (58΄Τζιάνι).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version