Αθλητικά

Λαμία: Έριξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου

Αναστάτωση για την ομάδα της Λαμίας κατά την επιστροφή στην «έδρα» της, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (3-1). Επίθεση δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «lamianow.gr», το πούλμαν της Λαμίας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Κυριακής (14.04.2024), στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρεται, ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας πέρασε το 1ο τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά το παρκινγκ στο ύψος της πεζογέφυρας και είδε ενστικτωδώς 5-6 άτομα να ρίχνουν προς το λεωφορείο αντικείμενα, πιθανόν πέτρα.

Ο οδηγός του πούλμαν δεν αιφνιδιάστηκε ενώ τα αντικείμενα δεν προκαλέσουν θραύση στο παρμπρίζ. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο αναστατώθηκαν (δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός) και λίγα μέτρα μετά ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα προκειμένου να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, στο ύψος της Σκάρφειας που είχε περιπολικό, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό. Επίσημη καταγγελία θα γίνει στο Α.Τ Λαμίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ