Site icon NewsIT

Λανς – Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο άφησε τον Βιλένα εκτός αποστολής στο Conference League

20.08.2024 | 22:02
Λανς – Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο άφησε τον Βιλένα εκτός αποστολής στο Conference League

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (22/08/24, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) τη Λανς στη Γαλλία για τα πλέι οφ του Conference League και ο Τόνι Βιλένα έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τη Γαλλία και το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς, με τον Τόνι Βιλένα να μη βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς, όπως και ο τιμωρημένος Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λανς (22/08) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Conference League.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Στην αποστολή που αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί για το Λανς της Γαλλίας βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

Οι Πράσινοι αναχωρούν την Τετάρτη το πρωί για το Λανς της Γαλλίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version