Site icon NewsIT

Λανς – Παναθηναϊκός: Πέταξε για Γαλλία η αποστολή των «πρασίνων»

21.08.2024 | 10:50
Λανς – Παναθηναϊκός: Πέταξε για Γαλλία η αποστολή των «πρασίνων»

EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για Γαλλία, με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα στην έδρα της Λανς, που θα τον κρατήσει “ζωντανό”, για την πρόκρισή του στη League phase του Conference League.

Τις βάσεις για την πρόκρισή του στους ομίλους του Conferences League θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22.08.2024, 22:00, Newsit.gr) εκτός έδρας την Λανς, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα playoffs της διοργάνωσης.

Το πρωί της Τετάρτης (21.08.2024) οι “πράσινοι” αναχώρησαν για τη Γαλλία με προορισμό το Λιλ, από όπου και θα μεταβούν οδικώς προς το Λανς.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε ένα ευρύ ροτέισον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να έχει τους ποδοσφαιριστές του στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας

Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μαντσίνι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Τόνι Βιλένα.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει αναμονή για το τι θα συμβεί με τον Φακούντο Πελίστρι. Οι “πράσινοι” θέλουν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εγκαίρως για να δηλωθεί ο 22χρονος εξτρέμ στην λίστα (η προθεσμία είναι μέχρι απόψε στις 12 το βράδυ). Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προλάβει, δεν αποκλείεται ο Ουρουγουανός να ταξιδέψει κατευθείαν στην Λανς για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version