Site icon NewsIT

Λάζαρ: Έμπειρη ομάδα η Ελλάδα, αλλά προσεγγίσιμος αντίπαλος!

21.10.2013 | 17:30
ΦΩΤΟ REUTERS.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κλήρωση της Εθνικής με την Ρουμανία, για τα μπαράζ του Μουντιάλ, έκανε σε Μέσα της πατρίδας του ο Κοστίν Λάζαρ. Ποιον χαρακτήρισε ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Γαλανόλευκης...

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «www.dolce-sport.ro» ο μέσος του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ειλικρινά είμαι ευχαριστημένος. Είναι καλή η κλήρωση για την Εθνική ομάδα γιατί η Ελλάδα είναι ένας πιο προσεγγίσιμος αντίπαλος από τους υπόλοιπους. Είναι έμπειρη ομάδα. Οι πιθανότητες είναι πενήντα – πενήντα, μ’ ένα πολύ μικρό προβάδισμα γι’ αυτούς.

Το παιχνίδι τους είναι πολύ καλό τακτικά, διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες μπροστά και σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους τα έχουν κερδίσει οριακά». Και συνέχισε: «Προσωπικά βέβαια θα προτιμούσα να πέφταμε σε κάποια άλλη ομάδα. Ηθελα Πορτογαλία ή Κροατία, γιατί ακόμα κι αν χάναμε θα είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε κόντρα σε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές».

Για να καταλήξει: «Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των Ελλήνων είναι ο Μήτρογλου. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που ‘γεμίζει’ την περιοχή. Η Ελλάδα παίζει ένα παιχνίδι αναμονής. Είναι καλοί στον τομέα αυτόν και περιμένουν ένα λάθος του αντιπάλου. Πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα…

Ποπέσκου: Αν δεν τα καταφέρουμε και κόντρα στην Ελλάδα…

Τα ματς της Ρουμανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ (VIDEO)

Αυτό ήθελε! Ορθάνοιχτος ο δρόμος της Εθνικής για τη Βραζιλία

Οριστικοποιήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ!

Η FIFA απέρριψε αίτημα της Γαλλίας για τα μπαράζ

Μουντιάλ: Οι Γάλλοι θέλουν την Ελλάδα στα μπαράζ

Στα μπαράζ… αγκομαχώντας η Εθνική – Δεν ήρθε το “δώρο” απ΄την Λιθουανία (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version