Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, αλλά έχει συμβόλαιο στους Ράπτορς»

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, αλλά έχει συμβόλαιο στους Ράπτορς»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Λεπενιώτης μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ και το μέλλον του, με τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού να αναφέρει πως ο πρών παίκτης των «ερυθρόλευκων» είναι ένα σημαντικό μέλος για το σύλλογο, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τους Ράπτορς.

Ο Νίκος Λεπενιώτης βρέθηκε στο Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο, με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μιλά και για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Άλλωστε το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ απασχολεί ιδιαίτερα τον κόσμο, ειδικότερα με τα σενάρια που έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

«Ο Σάσα ήταν ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, την έχει βοηθήσει πάρα πολύ και παραμένει ένα μέλος της. Αυτή τη στιγμή φαντάζομαι ότι ερωτώμαι για το συμβόλαιό του.

Ο Βεζένκοφ είναι ένας παίκτης των Τορόντο Ράπτορς οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποια αλλαγή συγκριτικά με τα δεδομένα» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο τζένεραλ μάνατζερ των Πειραιωτών.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πρόσφατα παραχωρήθηκε με trade από τους Σακραμέντο Κινγκς στους Τορόντο Ράπτορς, με τον ίδιο να έχει συνδεθεί αρκετά με το σενάριο επιστροφής του στην Ευρώπη.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις