Site icon NewsIT

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Δύσκολη έξοδος για την Ένωση αλλά με την στήριξη των οπαδών της

01.09.2024 | 10:02
Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Δύσκολη έξοδος για την Ένωση αλλά με την στήριξη των οπαδών της

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στην έδρα του Λεβαδειακού (19:00, Newsit.gr, Novasports 2HD), έχοντας την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Super League, με την Ένωση να “καίγεται” για τη νίκη μετά την γκέλα κόντρα στη Λαμία, θέλοντας να φτιάξει το κλίμα στις τάξεις της, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πάρει και ο Λεβαδειακός, μια αγωνιστική πριν αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ουραγό, Πανσερραϊκό και λίγες ημέρες μετά την καλή του εμφάνιση στην έδρα του Παναθηναϊκού (ηττήθηκε 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις).

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους γνωστούς απόντες Γενς Γιόνσον και Αλμπέρτο Μπρινιόλι, έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτης στη διάθεσή του.

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα δώσει δυναμικό παρών στη Λιβαδειά, αφού ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομένει στις τρεις θύρες (4,5,6) που τέθηκαν προς διάθεση, ενώ να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών και οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να ταξιδέψουν μεμονωμένα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ – Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Μπάλτσι, Βήχος – Πλέγας, Λαμαράνα – Πεντρόσο, Γιαννιώτας, Κάσσος – Όζμπολτ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Ελίασον, Κοϊτά – Λαμέλα, Λιβάι Γκαρσία.

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Τριανταφύλλου

VAR: Ευαγγέλου, Πετρόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version