Αθλητικά

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Συγγνώμη και φιλί από Γκατσίνοβιτς σε ball boy

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από ένα ball boy, για ένα “φάουλ” που έκανε κατά τη διάρκεια του ΛεβαδειακόςΑΕΚ.

Στο 30′ του Λεβαδειακός – ΑΕΚ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είχε μια ανεπιτυχή ενέργεια και πάνω στον εκνευρισμό του, κλότσησε με δύναμη την μπάλα προς το μέρος ενός ball boy.

Μετανιωμένος για την κίνησή του -λίγο αργότερα- ο Γκατσίνοβιτς βρήκε το ball boy, του ζήτησε συγγνώμη, με μια ζεστή αγκαλιά και του έδωσε κι ένα φιλί στο μέτωπο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS