Κυριακή, 6 Οκτ.
24oC Αθήνα

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ live για την 7η αγωνιστική της Super League

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ live για την 7η αγωνιστική της Super League

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στη Λιβαδιά για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Παρακολουθήστε Live την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Το Live του Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και την περασμένη σεζόν έφερε απρόσμενο 1-1 στην έδρα των Βοιωτών.

Η προαναγγελία της Super League:

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 20η φορά σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Super League.

Η πρώτη τους αναμέτρηση σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1987 και τελείωσε με το εντυπωσιακό 4-2 υπέρ του Λεβαδειακού. Ο Τάκης Λεμονής είχε σημειώσει δύο γκολ σε εκείνο το παιχνίδι, με τα άλλα γκολ να έρχονται από τον Δήμο Κάβουρα και τον Αντώνη Κασδοβασίλη. Για τον ΠΑΟΚ δίχτυα βρήκαν οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Αριστείδης Καρασαββίδης.

Η ομάδα της Βοιωτίας διατήρησε το αήττητό της στα πρώτα πέντε πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ και είχε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες πριν η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικρατήσει για πρώτη φορά εκεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Αντώνη Γιουκούδη στις 12 Μαρτίου 1995.

Ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει ένα αήττητο σερί στα έξι τελευταία διαδοχικά εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό, όπου μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, οι δύο με 0-0 και αυτή της σεζόν 2022-23 με 1-1.

Ο Λεβαδειακός έχει έξι διαφορετικά σκορ στις νίκες του επί του ΠΑΟΚ, ενώ ο Δικέφαλος επικράτησε τρεις φορές με 0-1, δύο με 1-2 και από μια με 0-3 και 0-2.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

19 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 24-26

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις