Κυριακή, 4 Αυγ.
31oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτσι έζησε η Βασιλική Μιλλούση και ο Κώστας Παπανικολάου τον τελικό των κρίκων

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτσι έζησε η Βασιλική Μιλλούση και ο Κώστας Παπανικολάου τον τελικό των κρίκων
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι, το οποίο ήταν το τρίτο συνεχόμενο του, μετά το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος αθλητής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στο συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής και πρόσφερε στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στους Έλληνες.

Την προσπάθειά του παρακολούθησε από κοντά ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αποτελεί μέλος της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι με την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Ο αρχηγός της γαλανόλευκης έζησε με μεγάλη αγωνία τον τελικό των κρίκων, καθώς είναι φίλος με τον Λευτέρη Πετρούνιας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ert Sports (@ertsports_official)

Μεγάλο άγχος είχε, φυσικά, και η γυναίκα του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, η οποία έζησε έντονα τον τελικό των κρίκων και πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο.

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία νίκη του, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και είπε:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Κάθε αγώνας είναι έντονος και δύσκολος, αυτός όμως, ήταν ακόμη περισσότερο γιατί ήταν για την Ολυμπιάδα και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. Το ήθελε πάρα πολύ και μετά από πάρα πολλές δυσκολίες, τα κατάφερε. Είναι σπουδαίος».

Και συνέχισε: «Τα παιδιά μας είναι η δύναμή του, το στήριγμά του και πριν αγωνιστεί του φώναξα ”κάντο για τα κορίτσια μας”. Το βάθρο είναι το αποτέλεσμα. Η δική μου συγκίνηση είναι λίγο πριν βγει. Τον είδα ότι βγήκε με την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που έχει ο Λευτέρης και ό,τι και να κάνει είναι σπουδαίο. Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που κάνουν με την ομάδα του».

 

«Δεν χρειάζεται να σας πω τι είπαμε μετά τη νίκη του, τα μάτια μιλάνε. Ξέρει τι έχει περάσει, ξέρουμε τι έχουμε περάσει για να φτάσει εδώ», τόνισε κλείνοντας η Βασιλική Μιλλούση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις