Σάββατο, 26 Οκτ.
17oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: «Η διαδρομή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες ξεκινάει»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Η διαδρομή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες ξεκινάει»
eurokinissi

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, ετοιμάζεται για την επόμενη διοργάνωση στο Λος Άντζελες, με τον 33χρονο αθλητή να κάνει σχετικό ποστάρισμα στο instagram.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο Παρίσι, αφού έγινε ο πρώτος αθλητής των κρίκων με 3 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας 1 χρυσό και 2 χάλκινα. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω instagram, η διαδρομή του για το Λος Άντζελες στην Ολυμπιάδα του 2028 ξεκινάει.

Κάτι που δείχνει την δίψα του να συνεχίζει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και να χαρίζει στη χώρα μας μετάλλιο και διακρίσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias)

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και επίσημα. Η τρίτη συμμετοχή μου έγινε με τον καλύτερο τρόπο! Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της φανταστικής Ολυμπιακής Ομάδας και τυχερός που έζησα για ακόμη μια φορά αυτήν την εμπειρία και εκπροσώπησα την χώρα μου.

Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας χωρίς να δίνετε σημασία στους επικριτές! Η διαδρομή για Λος Άντζελες ξεκινάει» ήταν τα λόγια του Λευτέρη Πετρούνια.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις