Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Ως ήρωα υποδέχτηκε η Βασιλική Μιλλούση τον Έλληνα Ολυμπιονίκη

Λευτέρης Πετρούνιας: Ως ήρωα υποδέχτηκε η Βασιλική Μιλλούση τον Έλληνα Ολυμπιονίκη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει μια γλυκιά υποδοχή από την Βασιλική Μιλλούση και τα παιδιά του, σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (8/08/24) στην Ελλάδα, με τον 33χρονο αθλητή να έχει στις αποσκευές του το χάλκινο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, τρίτο κατά σειρά σε τρεις συμμετοχές στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Το συγκεκριμένο επίτευγμα είναι ιστορικό, αφού ο Πετρούνιας έγινε ο πρώτος αθλητής με τρία μετάλλια στους κρίκους, με τον ίδιο να κάνει την Ελλάδα για μια ακόμη φορά υπερήφανη. Κάπως έτσι η υποδοχή του στην οικογένεια του δεν θα μπορούσε από το να μην είναι φαντασμαγορική, με την γυναίκα και μητέρα των 2 παιδιών του Βασιλική Μιλλούση, να καταγράφει την… έκπληξη που του επιφύλασσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα και να τις ανεβάζει στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi)

«Η δική μας υποδοχή» έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση, με τον Λευτέρη Πετρούνια να αγκαλιάζει τις 2 μικρές του κόρες και να τυλίγεται με τη σημαία της Ελλάδας, την οποία πάντα φροντίζει να τιμά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις