Site icon NewsIT

Λίγος στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός! “Χαστούκι” από Πανθρακικό

20.12.2015 | 21:35
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

 Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Πανθρακικό και η δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, αποδεικνύοντας πως θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στη μάχη της παραμονής. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός “γκέλαρε” πάλι μακριά από τη Λεωφόρο και πλέον η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να ανέβει και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 8ο λεπτό. Ο Νάνο έβγαλε σέντρα-ξυράφι για τον Καλτσά, ο οποίος νικήθηκε από κοντά από τον Αθανασιάδη. Ο Πανθρακικός απάντησε στην ευκαιρία του “τριφυλλιού” με γκολ. Η άμυνα των φιλοξενούμενων πιάστηκε στον ύπνο, ο Ροτζέριο Μάρτινς βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και “εκτέλεσε” υποδειγματικά τον Στιλ, κάνοντας το 1-0 στο 25′.

Οι παίκτες του Στραματσόνι ανέβασαν στροφές, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά ήταν άτυχοι. Στο 41′, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία τρομερή διπλή ευκαιρία με τον Καρέλη, ο οποίος πρώτα σημάδεψε το δοκάρι του Πανθρακικού με κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ, πλασάροντας άουτ, με τον Αθανασιάδη να είναι εξουδετερωμένος.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” πίεσαν ακόμα περισσότερο, με τον Καρέλη να χάνει ακόμα μία ευκαιρία στο 54′. Ο Έλληνας επιθετικός έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, έπειτα από σέντρα του Ζέκα, αλλά αστόχησε και πάλι. Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά κινδύνεψαν να δεχθούν και δεύτερο γκολ στο 70′, με τον Σάντσεθ να απομακρύνει άτσαλα τη μπάλα και να την στέλνει στο δοκάρι του Στιλ. 

Στο 74′ ο Στιλ απέκρουσε σουτ του Ντιγκινί, ενώ στο 85′ ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουτρουμπή, ο οποίος εκτέθηκε δύο φορές από τον Χαβίτο. Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί στα τελευταία λεπτά του αγώνα και αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι από την Κομοτηνή.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56’ Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46’ Χαβίτο), Ντιγκινί.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Βέμερ, Νάνο (64’ Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (88’ Πέτριτς), Καρέλης, Καλτσάς (86’ Αμπέντ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version