Παρασκευή, 4 Οκτ.
28oC Αθήνα

Λίλαρντ για Αντετοκούνμπο: «Μπορούμε να είμαστε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA»

Λίλαρντ για Αντετοκούνμπο: «Μπορούμε να είμαστε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ μίλησε για τη νέα σεζόν στο NBA και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, δείχνοντας την πίστη του για μία εξαιρετική πορεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μπάσκετ.

Σε συνέντευξή του στο FOX Sports, ο Ντέμιαν Λίλαρντ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν στην προσωπική του ζωή, αλλά δήλωσε έτοιμος για… εκδίκηση, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να “κυριαρχήσει” μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Οι δηλώσεις του Λίλαρντ

Για την περσινή σεζόν: “Πιθανότατα η περσινή σεζόν να ήταν η δυσκολότερη της καριέρας μου. Δεν είναι ότι έγινα ανταλλαγή στη μέση της σεζόν ή κάτι τέτοιο. Συνέβη ακριβώς πριν την έναρξη του training camp. Δεν ήξερα πού θα κατέληγα.

Παράλληλα βίωνα κι ένα διαζύγιο και έχω τρία παιδιά. Το να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και χωρίς να υπάρχει σαφές πρόγραμμα για το πότε θα τα ξαναδώ ήταν δύσκολο.

Έπρεπε να προσπαθώ συνεχώς να διαχειρίζομαι όλα αυτά και την ίδια στιγμή να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Ήταν απλά δύσκολο. Προσπάθησα να εμφανίζομαι κάθε βράδυ και να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά όταν σε βαραίνουν πολλά δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Πέρυσι ήταν μια τέτοια σεζόν για εμένα. Νομίζω πως αυτό ανήκει στο παρελθόν όμως”.

Για την νέα σεζόν του NBA: “Φέτος θέλω να πάρω την εκδίκησή μου. Νομίζω ότι πολλές φορές οι άνθρωποι μιλούν για εκδίκηση σαν να επιθυμούν να το κάνουν για όλους τους άλλους.

Εγώ πιστεύω όμως ότι η εκδίκηση είναι κάτι που οφείλω στον εαυτό μου και σε κανέναν άλλον. Ξέρω τι έγινε την περασμένη σεζόν. Και ξέρω τι με κάνει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και εστιάζω μόνο σε αυτό”.

Για τη συνύπαρξη του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτά στα οποία είναι κυρίαρχος εκείνος και αυτά που κάνω εγώ καλά, πάνε μαζί. Πρέπει και οι δύο να είμαστε επιθετικοί και να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και τις καταστάσεις όπου μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον άλλον για να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα και να εμπιστευτούμε τα ένστικτά μας. Όσο περνούσε ο καιρός, γινόμασταν όλο και πιο καλοί και φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις