Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Τη διέλυσε κι ανέβηκε στην κορυφή της Premier League

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Τη διέλυσε κι ανέβηκε στην κορυφή της Premier League

Η Λίβερπουλ δεν συγκρίνεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φρόντισε να μετατρέψει σε περίπατο ακόμα ένα μεταξύ τους ντέρμπι για την Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 στο Άνφιλντ κι ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τη Σίτι, αλλά κι έναν παιχνίδι παραπάνω από τους Πολίτες.

Η Λίβερπουλ φρόντισε να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν και προηγήθηκε με 2-0 στο 22′ χάρη σε γκολ του Ντίαζ και του Σαλάχ.  Στο 68′ ο Μανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 84′ ο Σαλάχ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Τα τέσσερα γκολ του αγώνα:

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, ωστόσο οι περισσότεροι θα θυμούνται την τρομερή στιγμή των οπαδών των “κόκκινων”, οι οποίοι στο έβδομο λεπτό σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, δείχνοντας τη στήριξη τους στον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του νεογέννητου γιου του και δεν αγωνίστηκε, φυσικά, στο ντέρμπι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ, 4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο (86′ Μίλνερ), Χέντερσον, Τιάγκο (80′ Κεϊτά) – Ντίας (70′ Ζότα), Σαλάχ, Μανέ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ, 3-4-1-2): Ντε Χέα – Λίντελοφ, Τζόουνς (46′ Σάντσο), Μαγκουάιρ – Ουάν-Μπισάκα, Πογκμπά (10′ Λίνγκαρντ), Μάτιτς, Νταλότ – Φερντάντες – Ράσφορντ, Ελάνγκα (84′ Χάνιμπαλ).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις