Site icon NewsIT

Λίβερπουλ: Με οπαδική «φωνή» το διοικητικό συμβούλιο μετά την ESL

21.05.2021 | 00:00
Λίβερπουλ: Με οπαδική «φωνή» το διοικητικό συμβούλιο μετά την ESL

FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Liverpool v Southampton - Anfield, Liverpool, Britain - February 1, 2020 General view of Liverpool fans holding their scarves aloft before the match REUTERS/Phil Noble/File Photo EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν έχουν ξεχάσει αυτό που προσπάθησε να κάνει πρόσφατα η ομάδα τους με τη συμμετοχή της στη European Super League.

Οι αντιδράσεις των οπαδών στην Αγγλία, μετά την –αρχική τουλάχιστον- είσοδο των… μεγάλων ομάδων στη European Super League- έφεραν αλλαγή στον τρόπο λήψεις αποφάσεων της Λίβερπουλ, σύμφωνα με απόφαση της ίδιας της διοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα στο κλαμπ θα δημιουργηθεί άμεσα μια επιτροπή που θα συνδιαλέγεται με τα διευθυντικά στελέχη, ενώ ο πρόεδρος αυτής θα παίρνει μέρος στα διοικητικά συμβούλια του συλλόγου και θα εκφράζει την άποψη των οπαδών για τα θέματα που θα προκύπτουν.

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεση για περισσότερη ανάμειξη των οπαδών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.» αναφέρεται χαρακτηριστικά από πλευράς Λίβερπουλ.

Όπως προκύπτει, τα μέλη της επιτροπής θα έχουν διετή θητεία και θα εκλέγονται μέσω ψηφοφορίας. Η απόφαση γι’ αυτή την πρωτοβουλία πάρθηκε μετά από διαδοχικές συναντήσεις με μέλη των συνδέσμων οπαδών των «κόκκινων».

«Υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε με τους οπαδούς της Λίβερπουλ τις επόμενες εβδομάδες, αλλά όταν έχουμε αυτές τις αρχές είναι ένα μεγάλο βήμα και ανυπομονούμε να επισημοποιήσουμε και τις λεπτομέρειες για τη μορφή που θα έχει το εγχείρημα μέσα στο καλοκαίρι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Μπίλι Χόγκαν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version