Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Ο Άλισον σκόραρε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του για το Champions League

Λίβερπουλ: Ο Άλισον σκόραρε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του για το Champions League

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ στο “Χόθορνς” για την 36η αγωνιστική της Premier League θα μείνει στην ιστορία. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ως από… μηχανής Θεό τον τερματοφύλακα της, Άλισον Μπέκερ, ο οποίος χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, γράφοντας το τελικό 2-1!

Ο Βραζιλιάνος κίπερ, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με εντυπωσιακή κεφαλιά, μετά από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ που πετυχαίνει γκολ.

Και τι γκολ, μάλιστα, άφου η Λίβερπουλ έμεινε ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν.

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρόμπσον-Κάνου (15′), αλλά στη συνέχεια οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν με το γκολ του Σαλάχ (33′). Η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της μαχητικής Γουέστ Μπρομ. Οτι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί της Λίβερπουλ, το πέτυχε τελικά ο τερματοφύλακας της στις καθυστερήσεις του αγώνα, δίνοντας το φιλί της ζωής στην ομάδα του Κλοπ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις