Site icon NewsIT

Λίβερπουλ: Συγκλονιστικές στιγμές στο αντίο του Ρομπέρτο Φιρμίνο

20.05.2023 | 20:22
Λίβερπουλ: Συγκλονιστικές στιγμές στο αντίο του Ρομπέρτο Φιρμίνο

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Aston Villa - Anfield, Liverpool, Britain - May 20, 2023 Liverpool's Roberto Firmino with Alisson after the match REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Μετά από 8 χρόνια στη Λίβερπουλ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Άνφιλντ και οι οπαδοί των “κόκκινων” δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα για να τον αποχαιρετήσουν.

Το σύνθημα “Sim Senor” δόνησε το Άνφιλντ προς τιμήν του και ο Φιρμίνο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, κατά τη διάρκεια της αποθέωσης από το KOP.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε μάλιστα στο ματς με την Άστον Βίλα, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στη Λίβερπουλ, με την οποία κατέκτησε ο ίδιος τα πάντα στην καριέρα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version