Δευτέρα, 1 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο ο Άλαν Χάνσεν

Λίβερπουλ: Βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο ο Άλαν Χάνσεν

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Άλαν Χάνσεν, εισήχθη σε νοσοκομείο όντας βαριά άρρωστος.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Λίβερπουλ, καθώς ο θρύλος της ομάδας, Άλαν Χάνσεν, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, όντας βαριά άρρωστος .

Ο Χάνσεν αγωνίστηκε στους “κόκκινους” για 14 χρόνια (1977-1991), κατακτώντας μεταξύ άλλων 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 2 Κύπελλα Αγγλίας και 3 League Cup.

“Οι σκέψεις και η υποστήριξη όλων στη Λίβερπουλ είναι με τον θρυλικό πρώην αρχηγό μας Άλαν Χάνσεν, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσεί σοβαρά στο νοσοκομείο.

Αμυντικός απόλυτα κομψός, αποκτήθηκε το 1977 από την Πάρτικ Θιστλ το 1977 και στα 14 χρόνια παρουσίας του με τους ρεντς κατέκτησε μεταξύ άλλων 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 2 Κύπελλα Αγγλίας και 3 League Cup.

Ο “Τζόκι” όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, είναι μέσα στο Top-10 με τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές με το σύλλογο έχοντας αγωνιστεί σε 620 ματς και ο Σκωτσέζος στόπερ διετέλεσε αρχηγός για τέσσερις σεζόν.

Ο σύλλογος είναι αυτή τη στιγμή σε επαφή με την οικογένεια του Άλαν για να παράσχει την υποστήριξή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι ελπίδες μας είναι με τον Άλαν και όλη την οικογένεια Χάνσεν.

Θα παρέχουμε οποιεσδήποτε περαιτέρω ενημερώσεις καθώς τις λάβουμε σε εύθετο χρόνο και ζητάμε να γίνει σεβαστή το αίτημα της οικογένειας Χάνσεν για ιδιωτικότητα αυτήν τη στιγμή”, ανέφερε η Λίβερπουλ σε ανακοίνωσή της για το θέμα υγείας του Χάνσεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις