Site icon NewsIT

Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντγουιν αποχωρούν από τη Μακάμπι – Χαμός στην Euroleague

18.06.2024 | 10:01
Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντγουιν αποχωρούν από τη Μακάμπι – Χαμός στην Euroleague

EUROLEAGUE 2022-2023 / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να αποδυναμωθεί πολύ το φετινό καλοκαίρι, μιας και όλα τα αστέρια της θα αποχωρήσουν από την ομάδα για άλλους συλλόγους της Euroleague.

Λορέντζο Μπράουν, Γουέιντ Μπόλντγουιν, Μπόντζι Κόλσον και Τζος Νίμπο θα αποχωρήσουν από τη Μακάμπι, με τις ομάδες της Euroleague να δίνουν μάχη για την απόκτηση τους.

Ο Αμερικανός σέντερ, Νίμπο, έκλεισε στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Μπόντζι Κόλσον φλερτάρει με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν πολιορκείται από τον Παναθηναϊκό και ακούγεται και για τον Ολυμπιακό, την ώρα που αρκετές ομάδες της Euroleague έχουν βάλει στο… μάτι τον Γουέιντ Μπόλντγουιν μετά τις φοβερές εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν.

Οι δύο σταρ της Μακάμπι, Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλντγουιν, ξεκαθάρισαν στα ισραηλινά ΜΜΕ ότι αποχωρούν από την ομάδα.

“Περάσαμε πολλά αυτή την σεζόν. Είμαι περήφανος. Μακάρι να μπορούσα να μείνω αλλά είναι δύσκολο. Δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι την νέα σεζόν, είναι μία δύσκολη απόφαση για εμένα. Μακάρι να μην ήταν έτσι. Πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπράουν, με τον Μπάλντουιν από την πλευρά του να αναφέρει:

“Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι εδώ. Θα πάω κάπου αλλού. Θα λύσουμε το συμβόλαιό μου. Έχω μόνο αγάπη για όλους στην Μακάμπι. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια για εμένα. Λατρεύω τους οπαδούς, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες που είχα”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version