Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Λούκα Ντόντσιτς: Έπαιξε με τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς στο Σέλτικς – Μάβερικς

Λούκα Ντόντσιτς: Έπαιξε με τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς στο Σέλτικς – Μάβερικς
Reuters

Ο Λούκα Ντόντσιτς έσφιξε… τα δόντια και αγωνίστηκε στο game 2 των Ντάλας Μάβερικς στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς, για τους τελικούς του ΝΒΑ. Κατά την προθέρμανση του αγώνα, εμφανίστηκε με επιδέσμους αλλά και πάγο, σε διαφορετικά σημεία του σώματός του.

Ο Λούκα Ντόντσιτς αγωνίστηκε στο Μπόστν Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς (105-98) με τραυματισμό στον θώρακα, με πρόβλημα στο δεξί γόνατο και με ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο που τελικά δεν τον κράτησαν εκτός αναμέτρησης.

Ο Σλοβένος εμφανίστηκε δεμένος με επιδέσμους -και με τοποθέτηση πάγου στα σημεία που χρειαζόταν- κατά την προθέρμανση των δυο ομάδων, δείχνοντας πως τα προβλήματα τραυματισμών δεν ήταν ικανά να τον εμποδίσουν, από το να αγωνιστεί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA on ESPN (@nbaonespn)

Ο… λαβωμένος Λούκα Ντόντσιτς μαρκαρίστηκε για ένα ακόμα ματς πολύ στενά από τους Σέλτικς και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση φτάνοντας ξανά σε triple-double (32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ) αλλά δεν είχε την ανάλογη βοήθεια από το άλλο “αστέρι” της ομάδας, Κάιρι Ίρβινγκ

Τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου το Game 3 της σειράς των τελικών, με τους Μάβερικς να αναζητούν μέσα στο Ντάλας τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί και τους Σέλτικς να πηγαίνουν για νίκη-μισό τίτλο!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις