Site icon NewsIT

Λούκα Ντόντσιτς: Έπαιξε με τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς στο Σέλτικς – Μάβερικς

10.06.2024 | 09:20
Λούκα Ντόντσιτς: Έπαιξε με τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς στο Σέλτικς – Μάβερικς

Jun 9, 2024; Boston, Massachusetts, USA; Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) wears a wrap around his chest while warming up before game two of the 2024 NBA Finals between the Boston Celtics and the Dallas Mavericks at TD Garden. Mandatory Credit: Peter Casey-USA TODAY Sports

Ο Λούκα Ντόντσιτς έσφιξε… τα δόντια και αγωνίστηκε στο game 2 των Ντάλας Μάβερικς στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς, για τους τελικούς του ΝΒΑ. Κατά την προθέρμανση του αγώνα, εμφανίστηκε με επιδέσμους αλλά και πάγο, σε διαφορετικά σημεία του σώματός του.

Ο Λούκα Ντόντσιτς αγωνίστηκε στο Μπόστν Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς (105-98) με τραυματισμό στον θώρακα, με πρόβλημα στο δεξί γόνατο και με ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο που τελικά δεν τον κράτησαν εκτός αναμέτρησης.

Ο Σλοβένος εμφανίστηκε δεμένος με επιδέσμους -και με τοποθέτηση πάγου στα σημεία που χρειαζόταν- κατά την προθέρμανση των δυο ομάδων, δείχνοντας πως τα προβλήματα τραυματισμών δεν ήταν ικανά να τον εμποδίσουν, από το να αγωνιστεί.

Ο… λαβωμένος Λούκα Ντόντσιτς μαρκαρίστηκε για ένα ακόμα ματς πολύ στενά από τους Σέλτικς και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση φτάνοντας ξανά σε triple-double (32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ) αλλά δεν είχε την ανάλογη βοήθεια από το άλλο “αστέρι” της ομάδας, Κάιρι Ίρβινγκ

Τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου το Game 3 της σειράς των τελικών, με τους Μάβερικς να αναζητούν μέσα στο Ντάλας τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί και τους Σέλτικς να πηγαίνουν για νίκη-μισό τίτλο!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version