Site icon NewsIT

Λούκα Ντόντσιτς: Η ατάκα «ποιος κλαίει τώρα;» και η γιούχα από 18.000 οπαδούς στην απονομή του MVP

31.05.2024 | 10:39
Λούκα Ντόντσιτς: Η ατάκα «ποιος κλαίει τώρα;» και η γιούχα από 18.000 οπαδούς στην απονομή του MVP

May 30, 2024; Minneapolis, Minnesota, USA; Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) reacts after a play during the first quarter in game five of the western conference finals for the 2024 NBA playoffs against the Minnesota Timberwolves at Target Center. Mandatory Credit: Jesse Johnson-USA TODAY Sports

Οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν με 124-103 επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA, μετά από ένα νέο φοβερό σόου του Λούκα Ντόντσιτς.

Για ένα ακόμη ματς των Ντάλας Μάβερικς, ο Ντόντσιτς ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, αλλά δεν δίστασε να τα βάλει και με την κερκίδα, ανοίγοντας… διάλογο και με τον ράπερ, Σνουπ Ντογκ. Ο τελευταίος του είπε ότι “κλαίει” μετά από μία φάση που διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές και ο Σλοβένος σούπερ σταρ απάντησε με καλάθι και φάουλ, για να ακολουθήσει και trash talk, με τον Ντόντσιτς να του φωνάζει “ποιος κλαίει τώρα μ@λ@κ@;”.

Οι αντιδράσεις του ηγέτη των Ντάλας Μάβερικς σε όλο το παιχνίδι, προκάλεσαν αντιδράσεις και στην κερκίδα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με 18.000 οπαδούς να μένουν στις θέσεις τους μετά την ήττα της ομάδας τους, για να τον γιουχάρουν την ώρα της απονομής του βραβείου του MVP των τελικών της Δύσης στο NBA.

Ο Λούκα Ντόντσιτς πανηγύρισε πάντως την πρόκριση στους τελικούς του NBA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version