Site icon NewsIT

Λούτον – Λίβερπουλ 1-1: Ισοπαλία στις καθυστερήσεις για τους «κόκκινους»

05.11.2023 | 20:31
Λούτον – Λίβερπουλ 1-1: Ισοπαλία στις καθυστερήσεις για τους «κόκκινους»

Soccer Football - Premier League - Luton Town v Liverpool - Kenilworth Road, Luton, Britain - November 5, 2023 Luton Town's Tahith Chong celebrates scoring their first goal REUTERS/Ian Walton NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Η Λίβερπουλ δεν απέφυγε την γκέλα στην έδρα της Λούτον για την Premier League, σώζοντας μάλιστα το βαθμό της ισοπαλίας, στις καθυτερήσεις του αγώνα, οπότε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Λούτον άνοιξε το σκορ με τον Τσονγκ στο 80′ και “άγγιξε” μία σπουδαία νίκη και ένα σημαντικό “τρίποντο” στη βαθμολογία της Premier League, αλλά η Λίβερπουλ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 90+5′, με τον Ντίας να βρίσκει δίχτυα, σε μία από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης.

Οι “κόκκινοι” έχασαν έτσι την ευκαιρία να βρεθούν στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη στα όρια της “ζώνης” του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version