Site icon NewsIT

Λουτσέσκου για το Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: «Πάντα έχουμε κίνητρο, η νίκη βελτιώνει τη νοοτροπία»

28.08.2024 | 20:50
Λουτσέσκου για το Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: «Πάντα έχουμε κίνητρο, η νίκη βελτιώνει τη νοοτροπία»

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν κίνητρο για τη νίκη και θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον αγώνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να είδε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι την Σάμροκ Ρόβερς, ωστόσο η ρεβάνς για τον ίδιο δεν είναι τυπική διαδικασία. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στις οποίες τόνισε ότι η νίκη για τον ΠΑΟΚ βοηθά σε θέματα νοοτροπίας, ενώ επισήμανε ότι υπάρχει κίνητρο για το παιχνίδι.

Τα λόγια του Λουτσέσκου

«Δεν ξέρω πώς να απαντήσω για την διαχείριση του πνεύματος της ομάδας, σαν άτομο έχω πάντα κίνητρο, ζω με αυτό, προσπαθώ να δίνω και στους άλλους κίνητρο, νομίζω και οι παίκτες το αντιλαμβάνονται το ίδιο.

Ξέρουν ότι αυτό που γίνεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή είναι ένα ματς από μόνο του, μπορεί να τιμωρηθείς αν δεν το δεις έτσι, προετοιμάζω το ματς με τρόπο για να παλέψουμε για τη νίκη ,γιατί μας δίνει την πρόκριση στο Europa και βελτιώνει την νοοτροπία μας. Μας δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Οι παίκτες που παίζουν, που είναι στον πάγκο, που μπαίνουν ως αλλαγή πρέπει να είναι στο μάξιμουμ της συγκέντρωσης, να κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με την πρόκριση, έχοντας κάνει ένα ωραίο παιχνίδι. Ακόμη και αν δεν είναι άμεση είναι μία απάντηση που αφορά και τον Κουλιεράκη».

Pregame Press Conference: Shamrock Rovers Vs PAOK FC – Live PAOK TV

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ο οποίος ανέφερε

Για την αμυντική βελτίωση του ΠΑΟΚ:
«Όχι μόνο για τον τερματοφύλακα, αλλά και για τον προπονητή και για τους υπόλοιπους παίκτες είναι ζητούμενο το μηδέν παθητικό. Στην αρχή της σεζόν δεχθήκαμε κάποια γκολ που δεν έπρεπε, αλλά βελτιωνόμαστε, και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο».

Για το πόσο εύκολο είναι να είναι συγκεντρωμένη ομάδα με 4-0:
«Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να σκέφτεσαι μόνο αυτό. Είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα πρέπει να τα σκέφτεσαι, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για προσωπικό κίνητρο μέσα από το Γιουρόπα:
«Όταν βλέπεις τις ομάδες στο Europa καταλαβαίνεις το επίπεδο, πόσο μεγαλώνει κάθε χρόνο, γίνεται πιο ενδιαφέρον. Το Europa League γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο. Κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ξεχωριστή, ανυπομονώ».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version