Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Η διαιτησία υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι τους – Ξεκάθαρη αποβολή του Κουρμπέλη»

Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Η διαιτησία υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι τους – Ξεκάθαρη αποβολή του Κουρμπέλη»
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος για τρίτο σερί παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και με το 1-1 στη ρεβάνς για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας, πήρε πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου όμως, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα, κάνοντας λόγο για “ξεκάθαρη” αποβολή του Κουρμπέλη, στην κάμερα της Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Οι δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άναψαν τη δίψα τους για εκδίκηση. Οι παίκτες μου έδειξαν φοβερή νοοτροπία, δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις ξανά μετά από τρεις μέρες με τον Παναθηναϊκό και να είσαι συγκεντρωμένος.

Πρέπει να σταθώ σε κάτι. Το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τη διαιτησία, όπως γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες. Η αποβολή του Κουρμπέλη ήταν ξεκάθαρη. Θα μιλούσαμε για άλλο ματς.

Δεν τιμωρήθηκε καμία προσπάθειά τους που πήγαινε πέρα από το επιτρεπόμενο όριο. Ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο μπορεί να αισθανθεί πολύ καλά όταν τον χτυπάνε συνεχώς, αλλά αυτό μένει ατιμώρητο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις