Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

“Mάγκωσε” την Παρί στο σπίτι της η Σίτι (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Παρί μπήκε δυνατά στο ματς και “κυνήγησε” το γρήγορο γκολ. Στο 7ο λεπτό ο Καβάνι έδωσε στον Ματουιντί, ο οποίος που έπεσε εντός περιοχής ύστερα από την σύγκρουση με τον Μανγκαλά, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

Λίγο μετά το λάθος του, έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων που σε αντίθεση με αυτό της προηγούμενης φάσης, δεν έγινε ποτέ!  Στο 12′ ο Νταβίντ Λουίζ έπεσε πάνω στο πόδι του Σανιά. Το εκτέλεσε στο 14′ ο Ιμπραΐμοβιτς, αλλά ο Χαρτ απέκρουσε.

Παρά τις ευκαιρίες των Παριζιάνων, η Σίτι άνοιξε το σκορ στο 38′ με σουτ του Κέβιν Ντε Μπρόινε που βγήκε στην αντεπίθεση, ύστερα από λάθος πάσα του Ματουιντί στον Ραμπιό.

Στο 41′ ο Φερνάντο γύρισε να πάρει την μπάλα από τον Χαρτ και η μεταξύ τους σύγχυση έφερε σε πλεονεκτική θέση τον Ιμπραΐμοβιτς που έβαλε την κόντρα και ισοφάρισε.

Η Παρί έκανε την ανατροπή στο 59′ όταν ο Αντριέν Ραμπιό πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Χαρτ σε κεφαλιά του Καβάν. Ομως, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα, ενώ είχε και δοκάρι ο “Ιμπρα” στο 62′ σε κεφαλιά. Στο 72′  η Σίτι ισοφάρισε σε 2-2, όταν ο Σερζ Οριέ δεν έδιωξε την μπάλα, η οποία κόντραρε στον Τιάγκο Σίλβα και ο Φερναντίνιο την έστειλε στα δίχτυα!

 

 

 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Τραπ, Οριέ (78′ Φαν ντερ Βιλ), Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό (78′ Λούκας Μόουρα), Ματουιντί, Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε (78′ Ντελφ), Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο (93′ Κολάροβ).
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε