Site icon NewsIT

Μάικ Τάισον: Το έλκος «σταμάτησε» τον θρυλικό πυγμάχο και ανέβαλε τον αγώνα με τον Τζέικ Πολ

01.06.2024 | 15:19
Μάικ Τάισον: Το έλκος «σταμάτησε» τον θρυλικό πυγμάχο και ανέβαλε τον αγώνα με τον Τζέικ Πολ

Boxer Mike Tyson attends a news conference, ahead of a sanctioned professional fight versus Jake Paul which is set to take place at AT&T Stadium in Arlington, Texas on July 20, in New York City, U.S., May 13, 2024. REUTERS/David 'Dee' Delgado REFILE - QUALITY REPEAT

Η περιπέτεια υγείας που είχε πριν από λίγες ημέρες ο Μάικ Τάισον -εν ώρα πτήσης- έφερε τελικά και την αναβολή του αγώνα μποξ του θρυλικού πυγμάχου με τον Τζέικ Πολ.

Η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ πήρε παράταση. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών θα αντιμετώπιζε τον YouTuber, Τζέικ Πολ, στις 20 Ιουλίου, αλλά ο προγραμματισμένος αγώνας στο Άρλινγκτον του Τέξας αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας του παλαίμαχου μποξέρ.

Ο 57χρονος Μάικ Τάισον έπαθε κρίση έλκους και παρουσίασε έντονους πόνους την ώρα που ταξίδευε με αεροπλάνο από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες, το περασμένο Σάββατο (25.05.2024), ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

“Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης της Πέμπτης με τους γιατρούς που ασχολήθηκαν με το πρόσφατο πρόβλημα του έλκους, η σύσταση είναι όπως ο Μάικ Τάισον κάνει ελάχιστη έως ελαφριά προπόνηση τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην προπόνηση πλήρως χωρίς περιορισμούς”, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Για την ώρα, δεν έχει οριστεί άλλη ημερομηνία, αλλά υπάρχει σκέψη για το τέλος της χρονιάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version