Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης: Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης: Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ

Ο Άρης πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Γκόμελ και είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δοκιμάζεται απόψε (20:00, Novasports Prime, LIVE από το newsit.gr) κόντρα στους Ισραηλινούς στο Τελ Αβίβ και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο “Κλ. Βικελίδης”.

Οι Θεσσαλονικείς έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και φυσικά τους «κίτρινους».

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με τον Μανού Γκαρθία να έχει ακολουθήσει την αποστολή, αλλά να μην είναι 100% έτοιμος να ξεκινήσει βασικός.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατάτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Γκρέι.

Διαιτητής του Μακάμπι – Άρης θα είναι ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάριο Ντιξ και Ρότζερ Χόνινγκ και 4ος ορίστηκε ο Τζόι Κούι, επίσης από την Ολλανδία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις