Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Να συνεχίσει ακάθεκτος στη Euroleague

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Να συνεχίσει ακάθεκτος στη Euroleague
Eurokinissi

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Σερβία την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με σκοπό να συνεχίζει χωρίς… φρένα στη Euroleague (21:05, Newsit.gr, Novasports 4).

Την 5η διαδοχική νίκη του και 8η στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις στη Euroleague αναζητά ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο “Aleksandar Nikolic Hall” του Βελιγραδίου, όπου αγωνίζονται οι Ισραηλινοί.

Με ρεκόρ 14-8 ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εντός της πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που η ομάδα του Όντεντ Κάτας έχει ρεκόρ 12-10. Η Μακάμπι ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην 22η αγωνιστική, ενώ οι “πράσινοι” επικράτησαν της Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στο ΟΑΚΑ.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι “αιωνίων”, για την 15η αγωνιστική της Basket League, στο ΟΑΚΑ που ακολούθησε την περασμένη εβδομάδα έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών του Εργκίν Αταμάν.

Το αρνητικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, αφού τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός παραμένουν και οι Λούκα Βιλντόσα και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Απ’ την άλλη, ο Όντεντ Κάτας έχει και πάλι στη διάθεσή του Μπράουν.

Στον πρώτο γύρο, η Μακάμπι είχε… πικράνει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, περνώντας νικηφόρα, με 81-86 στην παράταση

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Tο πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague

19:45 Φενέρμπαχτσε – Βίρτους Μπολόνια (Novasports 5)

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας (Novasports 5)

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός (Novasports 4)

21:30 Μπάγερν – Βιλερμπάν (Novasports Start)

21:45 Ρεάλ – Ολυμπιακός (Novasports Prime)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις