Δευτέρα, 2 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους 2-0, Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0 για το Champions league

Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους 2-0, Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0 για το Champions league
Reuters

Η Μακάμπι Χάιφα ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους και με δυο γκολ του Ατζίλι πέτυχε μια ιστορική νίκη μετά από 20 χρόνια στο Champions League, βάζοντας τους μπιανκονέρι σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κόλλησε στη Δανία η Μάντσεστερ Σίτι παίζοντας με 10 παίκτες για πάνω από ένα ημίχρονο.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της σε Ιταλία και Ευρώπη. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν εμφανίστηκε ουσιαστικά στο γήπεδο γνωρίζοντας μοιραία την ήττα από τη φανταστική Μακάμπι, με το ενδεχόμενο του αποκλεισμού όχι μόνο από το Champions League αλλά και από το Europa League να είναι πιο ορατό από ποτέ.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ατζίλι ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του, χαρίζοντας μια ιστορική νίκη μετά από 20 χρόνια στο Champions League, βάζοντας παράλληλα την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης. 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κοέν, Σούντγκρεν, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (71′ Μεναχέμ), Λαβί, Μουχαμάντ (86′ Τσιμπότα), Σερί, Ατζίλι (66′ Σεκ), Πιερό (86′ Ρουκαβίτσια), Νταβίντ (72′ Αμπού Φανί)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Ντανίλο (68′ Κεν), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Σάντρο (74′ Σοουλέ), Κουαδράδο, Παρέδες (46′ Λοκατέλι), Ραμπιό, Μακένι (46′ Κόστιτς), Ντι Μαρία (24′ Μίλικ), Βλάχοβιτς

Η Κοπεγχάγη κατάφερε να είναι η πρώτη ομάδα που έβαλε ”στοπ” στη Μάντσεστερ Σίτι απόντος του Χάαλαντ, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οι ”πολίτες” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα πέναλτι με τον Μαχρέζ.

Στο 30′ η ομάδα του Γκουαρντιόλα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιάς, με τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο να πέφτει αναπόφευκτα και τις δυο ομάδες να κολλούν στο 0-0.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Λουντ, Κοτσολάβα (80′ Ντικς), Μπόιλεσεν, Γέλερτ, Στάμενιτς (90′ Μουκαϊρού), Λεράγκερ, Κρίστιανσεν, Κλάεσον, Χάραλντσον (59′ Γιοχάνεσον), Νταραμί

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ακάντζι, Λαπόρτ (88′ Άκε), Γκόμεζ, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (77′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ (32′ Ντίας), Άλβαρες, Γκρίλις (77′ Φόντεν)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις