Τετάρτη, 28 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μάκης Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μπάσκετ, υπάρχουν ιδανικά»

Μάκης Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μπάσκετ, υπάρχουν ιδανικά»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε ειδική εκδήλωση για την ονοματοδοσία της ομάδας, η οποία και θα λέγεται για τη νέα σεζόν «ΑΕΚ Betsson» και ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για την ομάδα και την ιστορία της.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και ο προπονητής της ομάδας, Ζοάν Πλάθα μαζί με τους παίκτες του και όλοι τους είδαν ταινία αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σημείωσε πριν την προβολή τα εξής: «Η ταινία που θα δούμε είχε αρχικό τίτλο “Ρήγμα στο χρόνο”. Έγιναν πολλά πράγματα εκείνη τη χρονιά και μέσα σε αυτή τη συγκυρία η ομάδα μας έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο. Αλλάξαμε τον τίτλο σε 1968 για να γίνει κάτι πιο δυνατό και εύηχο. Η ταινία κέρδισε 12 διεθνή βραβεία. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που έχουμε πετύχει. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μπάσκετ, υπάρχουν ιδανικά που παραμένουν αναλλοίωτα και πάνω σε αυτά επενδύουμε. Έχουμε κάνει κοινωνικές δράσεις σε όλους τους τομείς και άλλα που δεν είναι γνωστά. Αυτές τις αξίες έχουμε μοιραστεί και προχωράμε μαζί».

Από την πλευρά του, Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι προνόμιο και τιμή να έχετε έναν τέτοιο προπονητή. Είναι προνόμιο να παίζετε σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πάθος για τις αξίες που κουβαλάει η ομάδα και τη στηρίζουμε. Η χορηγία που έχουμε κάνει με την ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες σε αποτέλεσμα, αλλά και σε ευρύτερο πλαίσιο στην κοινωνία. Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά προχωράμε. Προχωράμε στα επόμενα που θα είναι και τα καλύτερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις