Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μανωλάς: “Άγχος έχω, είναι λογικό! Πάντα είχα…”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Στέλιος Μανωλάς λίγο πριν κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ για τον τελικό με τον Ολυμπιακό θυμήθηκε τους δικούς του τελικούς, αυτούς που έχει παίξει στο match program της ΠΑΕ για το παιχνίδι.

“Άγχος έχω, είναι λογικό, αυτό το άγχος το είχα πάντα. Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος τίτλος της ποδοσφαιρικής σου καριέρας. Ο πρώτος μου τελικός το 1983 ήταν ορόσημο στην καριέρα μου και είναι λογικό αυτό. Πρώτος τελικός, πρώτη φορά τελικός στο ΟΑΚΑ με τόσο κόσμο, πρώτος τίτλος και μάλιστα απέναντι στον ΠΑΟΚ του Γιώργου Κούδα που ήταν και καταπληκτικός σε εκείνο το παιχνίδ. Βεβαίως, από το Γαλάτσι, που έμενα τότε, ήμουν κοντά. Δεν είναι μόνο η προπόνηση που έκανα για τη δική μου ατομική βελτίωση. Όταν ξεκίνησα αθλητισμό, ταυτόχρονα με το ποδόσφαιρο με είχαν κοιτάξει και για τον στίβο. Έκανα τριπλούν”, αποκάλυψε ο Μανωλάς.

Ο Στέλιος Μανωλάς διεκδικεί μια θέση ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν κατακτήσει το Κύπελλο με την ιδιότητα του παίκτη και του προπονητή. Ο Κώστας Νεγρεπόντης, ο Τρύφων Τζανετής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Πέτρος Ραβούσης…

“Τι περιμένεις από εμένα να σου πω τώρα; Μακάρι να μπω σε αυτή τη λίστα. Θα είναι τιμή μου με τα ονόματα που μου ανέφερες. Αλλά όλα αυτά είναι για να τα συζητάμε. Αυτά είναι ιστορία! Μπροστά μας υπάρχει ένας τελικός και αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται. Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο”, απάντησε ο κόουτς της Ενωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε