Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Μαντί Καμαρά: Το δώρο που έκανε σε παίκτες της ομάδας νέων του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Μαντί Καμαρά: Το δώρο που έκανε σε παίκτες της ομάδας νέων του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League
Eurokinissi

Ο Μαντί Καμαρά δεν θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο μέσος από τη Γουινέα έχει δημιουργήσει “δυνατούς” δεσμούς με την ομάδα, κάτι που φάνηκε και από το δώρο που έκανε στους νέους της ομάδας, μετά την κατάκτηση του Youth League.

O Μαντί Καμαρά βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2018 -ε κενό μιας σεζόν, που πήγε δανεικός στη Ρόμα- και έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς τόσο με τη χώρα μας όσο και με τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, μόλις λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της ομάδας νέων του Ολυμπιακού στο Youth League, ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα εμφανίστηκε στις προπονήσεις της Β΄ ομάδας -με την οποία γυμναζόταν τους τελευταίους μήνες- κρατώντας τσάντες από γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών ειδών.

Ήταν τέσσερις και τις μοίρασε στον Ισίδωρο Κουτσίδη, τον Αντώνη Παπακανέλλο, τον Χρήστο Μουζακίτη και τον Μπάμπη Κωστούλα, δηλαδή στους τέσσερις συμπαίκτες του στη Β΄ ομάδα, που ταυτόχρονα ήταν και μέλη του συγκροτήματος που κατέκτησε το Youth League.

Οι πιτσιρικάδες μόλις άνοιξαν τις τσάντες έπαθαν… σοκ, αφού περιείχαν από ένα κινητό τελευταίας γενιάς της Apple. «Ρε Μαντί… Δεν ήταν ανάγκη» φέρεται να είπε κάποιος, για να απαντήσει ο Αφρικανός: «Δεν πειράζει. Είναι δώρο από εμένα για το ευρωπαϊκό που πήρατε. Συγχαρητήρια παιδιά, μας κάνατε υπερήφανους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις