Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έκλεψε» τον CEO της Μάντσεστερ Σίτι

21.01.2024 | 13:03
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έκλεψε» τον CEO της Μάντσεστερ Σίτι

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Luton Town - Old Trafford, Manchester, Britain - November 11, 2023 General view of the corner flag inside the stadium before the match REUTERS/Phil Noble NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ομάρ Μπεράντα ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, με τον ίδιο να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι και να μετακομίζει στην κόκκινη πλευρά της πόλης.

Η Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως ο Ομάρ Μπεράντα θα αναλάβει καθήκοντα CEO της ομάδας, με τον ίδιο να αποχωρεί μετά από πολλά χρόνια από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπεράντα αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Γιουνάιτεντ και δεν θέλησε να πει το όχι, προκειμένου να πάει στην «αιώνια» εχθρό της Σίτι.

Με αυτή της την κίνηση οι «κόκκινοι διάβολοι» σκοπεύουν να μπουν σταδιακά σε ένα πλαίσιο στο οποίο θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ξανά τίτλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version