Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: «Λύτρωση» από Τζόσουα Ζίρκζεϊ στο 87′ και νίκη στην πρεμιέρα της Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: «Λύτρωση» από Τζόσουα Ζίρκζεϊ στο 87′ και νίκη στην πρεμιέρα της Premier League
Reuters

Στο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ κατάφερε να σημειώσει το παρθενικό του γκολ με τους “κόκκινους διαβόλους” και να τους δώσει την εντός έδρας νίκη επί της Φούλαμ (1-0) στο εναρκτήριο ματς της φετινής Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “φλέρταρε” με τη γκέλα απέναντι στη Φούλαμ, αλλά κατάφερε να αποφύγει την απώλεια βαθμών στο “Ολντ Τράφορντ” στην πρεμιέρα της Premier League, με τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ να σκοράρει στο 87′, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Τεν Χάγκ (1-0).

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε από τη Φούλαμ στο 13′, με τον Ονάνα να κάνει εξαιρετική επέμβαση στο φαλτσαριστό σουτ του Τέτε. Η συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 29′ ο Μπρούνο Φερνάντες θέλησε να νικήσει τον Λένο με εξωτερικό φάλτσο, ωστόσο δεν τα κατάφερε, ενώ στο 35′ ο Πορτογάλος ηττήθηκε και σε τετ-α-τετ. Δυο λεπτά μετά, η καρφωτή κεφαλιά του Κασεμίρο έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το… πάνω χέρι στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε για το γκολ, με την Φούλαμ να ψάχνει κάποια καλή αντεπίθεση και το παιχνίδι να γίνεται “ροντέο”.

Ο Τεν Χάγκ πέρασε στο ματς τον Ζίρκζεϊ και στο 87′ ο συμπατριώτης του τον δικαίωσε, αφού διαμόρφωσε το τελικό 1-0, στο ντεμπούτο του με την Γιουνάιτεντ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (16/8)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-0

(87′ Ζίρκζεϊ)

Σάββατο (17/8)

Ίπσουιτς-Λίβερπουλ (14:30)

Άρσεναλ-Γουλβς (17:00)

Έβερτον-Μπράιτον (17:00)

Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον (17:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ (17:00)

Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα (19:30)

Κυριακή (18/8)

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας (16:00)

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα (19/8)

Λέστερ-Τότεναμ (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις