Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την αφιέρωση στο γκολ του Ντιαλό

24.08.2024 | 19:07
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την αφιέρωση στο γκολ του Ντιαλό

Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - August 24, 2024 Manchester United's Amad Diallo celebrates scoring their first goal REUTERS/Tony O Brien EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Ο Αμάντ Ντιαλό σκόραρε στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπράιτον, με τον 22χρονο επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων» να επιλέγει να αφιερώσει το γκολ του σε ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Συγκεκριμένα ο Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πρόσφατα έμαθε πως η μητέρα του ετεροθαλούς αδερφού και αδερφής του, την οποία περιέγραφε και σαν μητέρα του έφυγε από τη ζωή, θέλησε μετά το γκολ που σημείωσε ενάντια στην Μπράιτον, να κοιτάξει προς τον ουρανό και να αφιερώσει το συγκεκριμένο του τέρμα σε εκείνη.

Ο 22χρονος επιθετικός ήταν αρκετά συγκινημένος, καθώς όπως αποκάλυψε μετά την είδηση του θανάτου της συγκεκριμένης γυναίκας, μπορεί να μην πρόκειται για την βιολογική του μητέρα, ωστόσο έχει παίξει τεράστιο ρόλο για τον ίδιο.

Για την ιστορία παρά το γκολ και την πολύ καλή απόδοση του Ντιαλό, η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην έδρα της Μπράιτον, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Premier League.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version