Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3: Άνετο διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» πριν την ΑΕΚ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3: Άνετο διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» πριν την ΑΕΚ
Reuters

Η Μπράιτον έδειξε για μια ακόμα φορά πως μπορεί να κάνει… μεγάλα πράγματα στη φετινή Premier League. Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της με την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάει στο “Ολντ Τράφορντ” και να νικήσει με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η εξαιρετική Μπράιτον πέρασε με… περίπατο από το «Ολντ Τράφορντ», επικρατώντας με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγα 24ωρα πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η Μπράιτον απέδειξε ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και σαφώς το έργο των «κιτρινόμαυρων» στο «Αμεξ» δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι προηγήθηκε με 3-0 των «κόκκινων διαβόλων» και με την 4η νίκη της σε πέντε ματς (έχει μία ήττα) βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και «απόλυτη» Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με ανατροπή πέρασε από το Λονδίνο απέναντι στην Γουέστ Χαμ (3-1), εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League.

Η ενδεκάδα της Μπράιτον: Στιλ, Φέλτμαν, Ντανκ, Φαν Χέκε, Λάμπτεϊ (77΄ Μίλνερ), Νταχούντ (77΄ Γκίλμορ), Γκρος, Μιτόμα, Λαλάνα (64΄ Φάτι), Αντινγκρα (85΄ Φέργκιουσον), Γουέλμπεκ (64΄ Ζοάο Πέδρο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις