Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω μη καταβολής διατροφής στην οικογένεια του

11.09.2024 | 17:19
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω μη καταβολής διατροφής στην οικογένεια του

The logo of British soccer club Manchester United is seen at a lounge during the World Economic Forum (WEF) 2023 in the Alpine resort of Davos, Switzerland, January 15, 2023. REUTERS/Arnd Wiegmann

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άντερσον Λουίς ντε Αμπρέου Ολιβέιρα, κινδυνεύει με φυλάκιση, καθώς δεν πλήρωνε διατροφή για τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Περιπέτειες με το νόμο αντιμετωπίζει ο Άντερσον Λουίς ντε Αμπρέου Ολιβέιρα, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει να μπει στην φυλακή, καθώς κατηγορείται ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν πλήρωνε διατροφή στην σύζυγό και τα εννέα παιδιά του.

Το ποσό σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ εκτιμάται στα 55 χιλιάδες ευρώ, με τον ίδιο έχει προθεσμία από το δικαστήριο 1 μήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει το ζήτημα. Σε διαφορετική περίπτωση ο 36χρονος θα αναγκαστεί να φυλακιστεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άντερσον το 2014 που έφυγε από την Γιουνάιτεντ είχε 4 παιδιά (από διαφορετικές γυναίκες), ενώ πλέον όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχει 9!

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στους «κόκκινους διαβόλους» από το 2007 έως το 2014, έχοντας μια ανεμική παρουσία, μην δικαιώνοντας τα 31 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν, για να γίνει κάτοικος «Οld Trafford». Μάλιστα η πτωτική πορεία στην καριέρα του, είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2019, σε ηλικία 31 ετών, με το όνομα του μάλιστα να εμπλέκεται σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσω κρυπτονομισμάτων, μια έρευνα που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version