Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «πρέσινγκ» του Ραλφ Ράνγκνικ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ

22.12.2021 | 12:28
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «πρέσινγκ» του Ραλφ Ράνγκνικ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ

Soccer Football - Bundesliga - Hertha BSC v Borussia Dortmund - Olympiastadion, Berlin, Germany - December 18, 2021 Borussia Dortmund's Erling Braut Haaland during the warm up before the match REUTERS/Annegret Hilse DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως θα απασχολήσει το προσεχές καλοκαίρι την ποδοσφαιρική Ευρώπη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι -πιθανότατα- μια από τις ομάδες που θα κάνουν κίνηση για τον Νορβηγό επιθετικό της Ντόρτμουντ.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ ενδέχεται να παραμείνει στην Ντόρτμουντ, αλλά περισσότερο πιθανή δείχνει αυτή τη στιγμή μια μετεγγραφή με κυριότερο «μνηστήρα» την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, «δυνατά» στην διεκδίκηση του Νορβηγού επιθετικού, έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ «εκμεταλλευόμενη» το την παρουσία του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της (έχει ισχυρές διασυνδέσεις στον χώρο του γερμανικού ποδοσφαίρου).

Η γερμανική εφημερίδα «Bild», υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Ντόρτμουντ θα προτείνει στον Χάαλαντ διπλασιασμό των αποδοχών του, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, η αγγλική εφημερίδα «Manchester Evening News», αποκάλυψε ότι ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», πιέζει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, επικοινώνησε πρόσφατα με τον πατέρα του Χάαλαντ, Αλφ Ινγκε.

Να σημειωθεί, ότι ο Ράνγκνικ διετέλεσε αθλητικός διευθυντής στην Σάλτσμπουργκ και διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο, στην μετεγγραφή του νεαρού, το 2018.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version