Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς 4-1 με χατ-τρικ του Χάαλαντ και Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1 για τη 2η αγωνιστική στην Premier League

24.08.2024 | 18:59
Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς 4-1 με χατ-τρικ του Χάαλαντ και Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1 για τη 2η αγωνιστική στην Premier League

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Ipswich Town - Etihad Stadium, Manchester, Britain - August 24, 2024 Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates scoring their second goal with Savinho and Erling Haaland Action Images via Reuters/Craig Brough EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League. Επικράτησε της Ίπσουιτς με 4-1, σκοράροντας… μαζεμένα τα τρία της γκολ. Χατ-τρικ ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Πρώτο φετινό «τρίποντο» για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και μάλιστα στην έδρα της Σαυθάμπτον (0-1).

Μέσα σε τέσσερα λεπτά, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ανατρέψει το σκορ κόντρα στην Ίπσουιτς, να επικρατήσει εντός έδρας με 4-1 και να κάνει το 2/2 στη φετινή Premier League.

Η Ίπσουιτς κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Μάντσεστερ Σίτι, ανοίγοντας το σκορ στο “Έτιχαντ” στο 7′ με τον Σμόντιτς, για να έρθει η εμφατική αντίδραση των “πολιτών”. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έβαλε το πόδι στο… γκάζι και μέσα σε τρία λεπτά έφτασε στο 3-1, με τα γκολ των Χάαλαντ (12′ πέναλτι, 16′) και Ντε Μπρόινε (14′). Ο Νορβηγός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 88′ κι έτσι να φτάσει σε χατ-τρικ.

Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι “φώναξαν” για πέναλτι. Ο Ντέιβις μπήκε στην περιοχή, δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Σαβίνιο, με τον διαιτητή και το VAR να λένε “παίζεται”. Πέναλτι ζήτησε και ο Γκρίνις στο 90+5′, αλλά ο διαιτητής του έδωσε κίτρινη κάρτα, για “θέατρο”.

Σε άλλο ματς για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 1-0. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πέτυχε ο Γκιμπς-Γουάιτ στο 70′.

Εντυπωσιακή απόδοση και πρώτη νίκη και για την Τότεναμ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει της Έβερτον με 4-0, με τον Σον να πετυχαίνει τα δυο γκολ των γηπεδούχων.

Αποτελέσματα και σκόρερ στην Premier League

Μπράιτον-Μάντσεστερ Γ. 2-1

(32΄ Γουέλμπεκ, 90+5΄ Ζοάο Πέδρο – 60΄ Ντιαλό)

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ 0-2

(67′ Σούτσεκ, 72′ Μπόουεν)

Φούλαμ-Λέστερ 2-1

(18′ Σμιθ-Ρόου, 70′ Ιβόμπι- 38′ Φαέ)

Μάντσεστερ Σίτι-Ίπσουιτς 4-1

(11′, 15′ πέν, 88′ Χάαλαντ – 14′ Ντε Μπρόιν – 7΄ Σμόντικς)

Σαουθάμπτον-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1

(70′ Γκιμπς – Γουάιτ)

Τότεναμ-Έβερτον 4-0

(14′ Μπισούμα, 25′,77′ Σον, 71′ Ρομέρο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version