Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στην ανανέωση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα οι «πολίτες»

08.11.2022 | 17:29
Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στην ανανέωση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα οι «πολίτες»

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Brighton & Hove Albion - Etihad Stadium, Manchester, Britain - October 22, 2022 Manchester City's Erling Braut Haaland with manager Pep Guardiola after being substituted REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Καταλανό προπονητή να είναι έτοιμος να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών μέχρι το 2025.

Έτοιμος να δέσει στη Μάντσεστερ Σίτι, τουλάχιστον μέχρι το 2025, φέρεται να είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Καταλανό προπονητή να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των ”πολιτών”.

Ο δημοσιογράφος Γκρέιαμ Μπέιλι, υποστηρίζει ότι οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, με το επόμενο διάστημα να είναι κρίσιμο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version