Κυριακή, 28 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Μίλαν 2-3 και Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 σε φιλικά προετοιμασίας στις ΗΠΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Μίλαν 2-3 και Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 σε φιλικά προετοιμασίας στις ΗΠΑ
Reuters

H Μίλαν επικράτησε δύσκολα (3-2) της Μάντσεστερ Σίτι σε φιλικό προετοιμασίας στο κατάμεστο «Yankee Stadium» της Νέας Υόρκης, ενώ η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Λος Άντζελες.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα κατάφερε στο φιλικό με την Μίλαν και ηττήθηκε με 3-2 στη Νέα Υόρκη. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά οι «ροσονέρι» έφεραν «τούμπα» το ματς, με τον Σάμιουελ Τσουκουέζε να «σερβίρει» δύο γκολ στον Λορέντσο Κολόμπο (30′, 34′).

Ο Τζέιμς ΜακΑτι, ισοφάρισε για τη Σίτι στο 55′ με κεφαλιά, όμως η Μίλαν πήρε τη νίκη, με τον Μάρκο Νάστι να έρχεται από τον πάγκο και να νικά τον Έντερσον.

Σε άλλη φιλική αναμέτρηση, η Αρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Sofi Stadium d’Inglewood» στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ, μπροστά σε 62.486 θεατές.

Η ομάδα του Λονδίνου πήρε τη νίκη με τα γκολ των Γκαμπριέλ Ζεσούς (26′) και Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (81′), ενώ η Γιουνάιτεντ είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Χόιλουντ στο 10ο λεπτό.

Πέρα από την ήττα, στους «κόκκινους διαβόλους» επικρατεί ανησυχία, λόγω των τραυματισμών των Ράσμους Χόιλουν και Λενί Γιορό.

Ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 15΄λόγω μυικού τραυματισμού. Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του νεοαποκτηθέντος αμυντικού, Γιορό να αποχωρήσει -επίσης λόγω τραυματισμού- έχοντας δεχτεί για αρκετή ώρα τις πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο.

Σε άλλα φιλικά προετοιμασίας, η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Μπέτις και η Σέλτικ 4-1 της Τσέλσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις