Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα τους “έκοψε” το ίντερνετ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Είναι γνωστό πως στις ομάδες που προπονεί θέλει ο λόγος του να είναι… νόμος! Ο Γκουαρντιόλα θέλει να επαναφέρει την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League και βάζει τους δικούς του κανόνες στην ομάδα.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι Πάμπλο Θαμπαλέτα, που βρίσκεται με την εθνική Αργεντινής, για τα προκριματικά παιχνίδια του Μουντιάλ 2018, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο TYC Sport κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει ο προπονητής του στην αγγλική ομάδα, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Αργεντινός, τόνισε ότι ο Καταλανός τεχνικός θέλει όλοι οι παίκτες να παίρνουν μαζί το πρωινό τους, αλλά και να γευματίζουν αμέσως μετά από κάθε προπόνηση. “Επιπλέον, μας έχει κόψει από το διαδίκτυο και δεν επιτρέπει τα κινητά μέσα στα ντουλάπια μας. Είμαστε αποκομμένοι. Δεν έχουμε WiFi ούτε καν σύνδεση 3G”. δήλωσε.

Ωστόσο, παρά τις ιδιαιτερότητές του, ο Θαμπαλέτα δήλωσε υπερήφανος που συνεργάζεται μαζί του. “Εχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν από τα καλύτερους. Στην πραγματικότητα, μαθαίνει κανείς πολλά, κυρίως για τον τρόπο ζωής. Πέρα από τη γνώσεις και τις ιδέες του, το πάθος του για το ποδόσφαιρο” είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι ο Γκουαρντιόλα έβαλε απαγόρευσε τις πίτσες και τα αναψυκτικά!

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε