Αθλητικά

Μαρία Σάκκαρη – Αλιζέ Κορνέ: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Βερολίνο

Η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Βερολίνου, κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ, δεν θα γίνει τελικά το βράδυ της Τρίτης (20.06), όπως είχε προγραμματιστεί.

Το ματς της Μαρίας Σάκκαρη – Αλίζ Κορνέ είχε προγραμματιστεί να γίνει για το βράδυ της Τρίτης, όμως όλα τα ματς της ημέρας καθυστέρησαν να ξεκινήσουν, λόγω της βροχής. Έτσι, η αναμέτρηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας πήγε όλο και πιο… πίσω και τελικά δεν θα μπορούσε να γίνει με επαρκή φωτεινότητα.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, το ματς θα γίνει την Τετάρτη, στις 12:00 ώρα Ελλάδας. Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο Novasports 6HD.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα